Fratele starului din naţionala Olandei a jucat în SuperLiga şi avertizează: "Am vorbit cu el despre România! Ştie multe". Exclusiv (2024)

România – Olanda se joacă marţi, în optimile de finală de la Euro 2024. Este cel mai important meci din ultimele două decenii în fotbalul românesc, “tricolorii” având şansa unei calificări istorice în sferturile Euro, acolo unde au fost o singură dată, în 2000.

Kevin Luckassen, interviu înainte de România – Olanda: “Va fi frumos. Mai ales că mă duc şi la Munchen să văd meciul”

Kevin Luckassen este unul dintre jucătorii olandezi cu multe sezoane în SuperLiga. A jucat la Poli Iaşi, Farul, Sepsi, Rapid şi UTA Arad, până în această vară. Pe lângă asta, fratele lui Luckassen, Brian Brobbey este în lotul Olandei pentru Euro 2024, astfel că pentru Luckassen va fi un meci special.

ADVERTIsem*nT

Fotbalistul olandez a vorbit pentru FANATIK înaintea meciului din optimile Euro 2024 spunând că fratele lui ştie foarte multe despre România din dialogurile cu el. Luckassen a spus că va fi prezent pe stadion la Munchen, pentru a ţine pumnii “Portocalei Mecanice”, dar promite că nu se supără dacă “tricolorii” reuşesc surpriza.

Kevin, cunoşti foarte bine cele două echipe, cum vezi confruntarea dintre Româna şi Olanda?

– Va fi un meci frumos. Olanda a pierdut împotriva Austriei şi vrea să îşi revină cât mai repede. În lotul României este o atmosferă foarte bună pentru că s-a calificat. Aşa că va fi un meci frumos de urmărit.

ADVERTIsem*nT

Este ceva special pentru tine, având în vedere că ai jucat mulţi ani în România?

– Bineînţeles. Am jucat mulţi ani în România, sunt născut în Olanda. Fratele meu este în lotul Olandei, va fi frumos. Mai ales că mă duc şi la Munchen să văd meciul.

“Am vorbit mult despre România, despre fotbalul românesc. Ştie multe despre România deja”

Aşa cum ai spus Brian Brobbey, fratele tău, este în lotul Olandei. Te-a întrebat ceva despre naţionala noastră?

  • • Spania – Georgia 2-1, optimi EURO 2024. Rezumat video, scor live și statistici. Furia Roja întoarce scorul

  • • Blestemul autogolurilor la EURO 2024 continuă și în fazele eliminatorii! Le Normand, gafă uriașă în Spania – Georgia

  • • „5.000 de euro biletul la România – Olanda!”. Mitică Dragomir explică nebunia românilor la EURO 2024: „Suntem neamul dracului”

  • • Florin Talpan a pierdut procesul cu MApN. Juristul CSA Steaua face recurs: „Voi câștiga”. Exclusiv

ADVERTIsem*nT

– Nu neapărat despre meciul ăsta pentru că deja ştia. Am vorbit mult despre România, despre fotbalul românesc. Ştie multe despre România deja. Şi cred că staff-ul a analizat echipa României, deci au toate informaţiile.

Deci e o şansă să îl vedem pe teren împotriva noastră că ne cunoaşte bine?

– Da, da (râde). Nu ştiu dacă va avea sau nu şansa să joace, o să vedem care va fi echipa.

“Cel mai bun să câştige. Dacă România va câştiga înseamnă că merită şi nu voi fi supărat”

Ai mai fost la alte meciuri de la Euro?

– Da, am fost la meciul Olanda – Franţa (0-0). Şi o să mai merg acum la Munchen, la meciul cu România.

ADVERTIsem*nT

O să ţii cu Olanda, dar vei fi supărat dacă se califică România?

– Nu, bineînţeles, ţin cu Olanda. Dar cel mai bun să câştige. Dacă România va câştiga înseamnă că merită şi nu voi fi supărat.

“România nu va fi un adversar uşor, aşa că mai întâi să treacă de ei şi apoi să facă alte calcule”

Ce aşteptări ai de la acest meci? Vor fi mulţi fani olandezi, mulţi fani români…

– Sper doar să fie un meci plăcut, toţi fanii să se bucure de această optime de finală. Fie ca cel mai bun să câştige, dar mi-aş dori să fie un meci frumos. De asta mă duc şi eu, să mă bucur de un meci.

Olanda are un culoar bun spre fazele finale de la Euro. Crezi că dacă veţi învinge România aveţi o şansă la un rezultat mare?

– Da, dar cred că ar trebui să se concentreze pe fiecare meci în parte. România nu va fi un adversar uşor, aşa că mai întâi să treacă de ei şi apoi să facă alte calcule şi să se gândească la alt adversar.

Care este situaţia ta? Ai plecat de la UTA în această vară. Cu cine semnezi?

– Da, nu voi rămâne la UTA Arad. Au fost nişte probleme legate de bani. Deocamdată aştept, poate voi pleca într-o altă ţară. E posibil să şi rămân, dar dacă vor fi oferte, prefer să merg într-un alt campionat. Dar nu e exclus să rămân.

Brian Brobbey, cerut de foştii internaţionali olandezi în primul “11”

Kevin Luckassen mai are trei fraţi: Derrick Luckassen, Samuel Brobbey şi Brian Brobbey. Acesta din urmă a fost convocat la turneul final de Ronald Koeman. Atacantul în vârstă de 22 de ani a avut un sezon excelent în tricoul lui Ajax, unde a reuşit să marcheze 22 de goluri şi să ofere 12 pase decisive.

Brian Brobbey este cerut în primul “11” al Olandei de oamenii de fotbal din Ţara Lalelelor. După faza grupelor, Memphis Depay a fost criticat pentru că a pierdut prea des mingea şi Koeman ar trebui să le dea şanse şi altor atacanţi din lot.

Fratele starului din naţionala Olandei a jucat în SuperLiga şi avertizează: "Am vorbit cu el despre România! Ştie multe". Exclusiv (3)
  • 30 de ani are Kevin Luckassen
  • 35.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Brian Brobbey, fratele lui Kevin Luckassen

ADVERTIsem*nT

Fratele starului din naţionala Olandei a jucat în SuperLiga şi avertizează: "Am vorbit cu el despre România! Ştie multe". Exclusiv (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 6432

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.